Winkel


socksonbaby

Sock Ons

8,95

Dankzij deze eenvoudige en toch geniale uitvinding behoren alle ongemakken van koude voetjes en kwijt geraakte sokjes tot het verleden. Sock Ons zijn slimme kleine open sokjes, die je over de sok van je baby schuift. Door het ontwerp blijft het sokje op zijn plek maar kan je baby het sokje zelf niet meer uittrekken.

Erg leuk om als kraam cadeautje cadeau te doen!

Wissen

Beschrijving

socksonbaby

Om ervoor te zorgen dat babysokjes aan blijven is een behoorlijke klus. Maar met Sock Ons niet meer!

Dankzij deze eenvoudige en toch geniale uitvinding behoren alle ongemakken van koude voetjes en kwijt geraakte sokjes tot het verleden. Sock Ons zijn slimme kleine open sokjes, die je over de sok van je baby schuift. Door het ontwerp blijft het sokje op zijn plek maar kan je baby het sokje zelf niet meer uittrekken.

Het geheim zit hem in het gepatenteerde ontwerp. Als je baby aan de teen van de sok trekt (en dat doen ze de hele dag door), wordt de hiel door de opening in de Sock Ons als het ware omsloten. Hierdoor krijgt je baby het sokje niet uit en zitten Sock Ons comfortabel om je baby’s eigen sokje heen zonder deze af te knellen.

Een geniale oplossing, niet voor niets bekroond met de Kind & Jugend Innovation Award 2008 en de British Female Inventor Award 2008. Een oplossing die echt werkt!

De Sock Ons zijn verpakt als wenskaart waardoor u ze op een originele manier kunt versturen. Leuk om iemand te feliciteren met de geboorte van een zoon / dochter of gewoon om zelf te gebruiken voor je eigen baby.

Verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw.

Extra informatie

Kies kleur

Roze, Blauw