0

         

 

Wij van Little Vips zijn natuurlijk al een tijdje enthousiast over de handige kniebeschermers voor baby’s van het merk Tee-Knees. Naast de Tee-Knees verkopen wij nu ook de Babee Roll (baby verschoonmat) en de Babee Bib (baby slabbetjes). Beide producten net zo handig en praktisch als de kniebeschermers voor baby’s!

Little Vips baby verzorgings producten 00009

 

Zo kunt u nu uw baby comfortabel, overal en altijd een luier te verschonen. En zijn smoezelige kleertjes met vlekken verleden tijd!

Nieuw bij Little Vips zijn nu ook de reuze handige baby verschoonmatten. Nooit meer bij oma op de harde keukentafel of op het aanrecht. Voortaan kunt u overal uw baby verschonen op deze lekker zachte afwasbare baby verschoonmat!

Ideaal voor gebruik op bezoek, in het restaurant , warenhuis, luchthavens of onderweg. Wanneer u de baby verschoonmat opvouwt kunt u het gebruiken als een yoga of speelkleed .

Artikelen zijn gemaakt van een zachte neopreen. Neopreen is simpel gezegd kunststofschuim wat veerkrachtig en rekbaar is. Het heeft een vuilafstotende werking.

Zowel de baby kniebeschermers, de baby verschoonmat als de baby slabbetjes zijn verkrijgbaar in 2 patronen en 2 kleuren prints.

Tee-Knees