0

Al onze artikelen worden gecontroleerd op kwaliteit. Mocht het zo zijn dat u een artikel ontvangt dat in kwaliteit niet voldoet of als u besluit dat u een geleverd artikel bij nader inzien en om welke reden dan ook toch niet wilt aanschaffen, dan kunt u dit tot uiterlijk twee weken na ontvangst ongebruikt, voorzien van de oorspronkelijke labels en in de originele verpakking aan ons retourneren. U krijgt dan een nieuw artikel of, als u dat liever heeft, u krijgt uw geld van ons terug. De kosten van de retourzending worden door ons vergoed.

Artikelen die op enigerlei wijze zijn gebruikt of gewassen of waarvan de originele verpakking, labels of gebruiksaanwijzingen ontbreken of die zijn bewerkt, kunnen helaas door ons niet retour worden genomen.

Wanneer een artikel geretourneerd wordt volgens onze retourprocedure, dan zorgt LittleVips er uiteraard voor dat het door u betaalde bedrag voor het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk, na ontvangst en controlegoedkeuring, wordt overgemaakt op het door u opgegeven bankrekeningnummer.