0
LittleVips

babyHet nemen van foto’s vanaf het begin tot en met het einde van je zwangerschap, is een leuke manier zijn om de zwangerschap en je groeiende babybuik te koesteren. Zo kun je bovendien altijd terug kijken en zo de dagen herinneren en deze zelfs later met je baby delen wanneer hij of zij, opgroeit. Daarom  6 creatieve foto-shoot-ideeën die je kunt uit proberen om jouw zwangerschap voor eeuwig vast te leggen.

LittleVips

1. Het is een jongen! Het is een meisje!
Om je zwangerschap aan te kondigen, kun je bijvoorbeeld een ansichtkaart laten drukken met het bericht ‘Het is een jongen / Het is een meisje!’  Maar je kunt ook bepaalde baby-artikelen cadeau geven en zo het goede nieuws aan kondigen! Bijvoorbeeld van een paar schattig baby-sokjes of van een kinderparelketting. Een baby slabbetje kan natuurlijk ook. Je kunt eventueel de kleuren neutraal houden wanneer je het geslacht van de baby niet wilt aankondigen.

 

LittleVips

2. Alert – Nieuwe status update!
Neem een ​​foto van je buik en houd er een papier ernaast met het bericht ‘Uploaden’. Dit is een geweldige manier om je sociale media status bij te werken en iedereen te informeren dat je in verwachting bent.

LittleVips

3. Foto met de allereerste echo
Neem een ​​foto samen met de foto van de allereerste echo dat van de baby is genomen. Dit is meteen een ​​eerbetoon aan de aller eerste keer dat je je baby zag.

 

LittleVips babyschoentjes

 

4. Speel met baby assecoires
Je  kunt foto’s maken van babyschoenen, baby kleding, baby accessoires en natuurlijk speelgoed.

LittleVips

5. Een moment in zwart-wit
Neem een ​​paar mooie zwart-wit foto’s van je zwangerschap. Je kunt foto’s nemen met de papa, broers en zussen en zelfs andere familieleden zoals grootouders, tantes, ooms, neven, nichten, enz.

 

LittleVips

6. Ga naar buiten
Ook “de buitenlucht” kan een aantal geweldige achtergronden  geven voor een mooie fotoshoot. Van reusachtige bomen, zachte golven op de achtergrond aan het strand, een silhouet tegen de ondergaande zon of zelfs op groen gras in het park liggen. Of een foto voor het huis waar je op het moment van de zwangerschap woont! De keuzes zijn eindeloos.